Ga naar home page
Aluminium maatwerk voor uw veiligheid
Onthaal > Producten > Andere producten
prod4
The JOMIRO

JOMIRO afdaalsysteem

Het JOMIRO afdaaltoestel is een oplossing voor individuele brandevacuatie wanneer er geen middelen voor een collectieve evacuatie beschikbaar zijn. Het toestel heeft niet de bedoeling te concurreren met de collectieve oplossingen zoals vluchttrappen of -ladders, maar het is meer een additionele veiligheidsmaatregel of alternatieve vluchtroute wanneer er geen collectieve oplossing beschikbaar is.

Het is een zelfremmend afdaaltoestel. Uitgerust met een snelheidsbegrenzer zorgt het voor een individuele evacuatie waar collectieve oplossingen niet beschikbaar of te duur zijn.

Het afdaalsysteem JOMIRO is een individueel evacuatiemiddel. Het is geen alternatief voor collectieve oplossingen zoals trappen of ladders. Het is een bijkomende veiligheid, of een unieke evacuatie - mogelijkheid wanneer door omstandigheden geen collectieve oplossing beschikbaar is.

Het afdaalsysteem is gebaseerd op een kabel en centrifugaalrem, waarmee personen met een gecontroleerde (zachte) snelheid van maximaal 1m/s afdalen. De rem zorgt voor een zachte landing.

Terwijl één persoon afdaalt komt een tweede riem, die vast zit aan het andere eind van de kabel, naar boven. Die tweede riem kan dan door de volgende persoon gebruikt worden voor evacuatie. Dit proces herhaalt zich vervolgens voor iedere te evacueren persoon.

Een JOMIRO is compact (32 x 29 x 18 cm) en licht (4,6 Kg) en zit in een stalen behuizing die makkelijk te vervoeren is en te bevestigen aan het gebouw (wij bieden diverse ophang - galgen aan).

Wereldwijd worden meer dan 280 000 JOMIRO systemen gebruikt, voor hoogtes gaande van 5 m tot 50 m.

Wijzig taal en regio

Kies uw taal:
Please select your region:
Sélectionez votre région:
Kies uw regio:

Zoek op deze site

To be implemented test

Ga naar online winkel

To be implemented test

Log in

U bent niet ingelogd. U kan inloggen met uw Google account.

Sign in

U bent ingelogd

U bent ingelogd als: .

Sign out

Log in mislukt

Er is iets fout gegaan. We hebben uw aanvraag niet ontvangen. Probeer uw aanvraag opnieuw in te dienen of neem rechtstreeks contact met ons op.. U bent niet ingelogd.

Sitemap

Navigatie breadcrumb

U bent hier: Onthaal > Producten > Andere producten