Ga naar home page
Aluminium maatwerk voor uw veiligheid
Onthaal > Bedrijf > Diensten
prod4
JOMY| JOMY biedt u voordelige jaarlijkse onderhoudscontracten aan zodat u gerust kan zijn over de paraatheid van de JOMY installaties.

Installatie, onderhoud, reinigen en inspectie

JOMY | Eigen getrainde techniekers op de baan met volledig uitgeruste lichte vrachtwagens voor de installaties uit te voeren onder supervisie van de JOMY ingenieurs.

Installatie

De JOMY constructies worden door JOMY techniekers geïnstalleerd onder supervisie van de ingenieur die de installatie verkocht heeft en deze die het ontworpen heeft.

Om te verzekeren dat de JOMY installatie worden geïnstalleerd zoals ze zijn ontworpen, worden ze geïnstalleerd door geschoolde JOMY techniekers.

Zeer belangrijk hierbij is het feit dat de installatie wordt opgevolgd door de ingenieur die het verkocht heeft en de ingenieur die in stond voor het ontwerp. Op deze manier dient iedereen zijn verantwoordelijkheid te nemen met maar één doel een perfecte installatie te kunnen opleveren. Is er dan toch een foutje ingeslopen dan wordt dit ook dadelijk verholpen door dit goed samenwerkend team.

Deze manier van werken laat JOMY ook toe om zijn installaties te laten keuren door erkende keurings organismen zoals AIB - Vinçotte.

Preventief onderhoud en service na oplevering

De JOMY installaties en producten zijn meestal onderhoudsvrij maar het is goed om regelmatig de bewegende delen te controleren. Er wordt dan nagekeken dat er niets is dat het bewegen moeilijk maakt. Hierbij wordt meestal nog een reiniging en aangepaste smering uitgevoerd.

Een grondige inspectie van de omgeving van de installaties is ook aangewezen op regelmatige basis. Bijvoorbeeld een opklapbare JOMY ladder heeft een vrije ondergrond nodig om te openen en het komt voor dat dit vergeten wordt en dat er bijvoorbeeld een bloempot werd neer gezet zodat de ladder niet meer kan openen. Dit zou catastrofale gevolgen kunnen hebben in geval van een nodige evacuatie.

JOMY biedt u voordelige jaarlijkse onderhoudscontracten aan zodat u zeker kan zijn over de paraatheid van de JOMY installaties.

Bij veranderingen aan gebouwen, ondergrond of andere omgevingsfactoren is het soms aangewezen om de bestaande JOMY installatie aan te passen. JOMY heeft van al zijn geplaatste installaties nog dossiers met de tekeningen en kan op zulke vraag snel, goed en deskundig ingrijpen.

Easy installation of JOMY ladders
JOMY installatiewagen naast een JOMY uitklapbare ladder ladder.
JOMY installatiewagen naast een Mini-JOMY uitklapbare ladder ladder.

Wijzig taal en regio

Kies uw taal:
Please select your region:
Sélectionez votre région:
Kies uw regio:

Zoek op deze site

To be implemented test

Ga naar online winkel

To be implemented test

Log in

U bent niet ingelogd. U kan inloggen met uw Google account.

Sign in

U bent ingelogd

U bent ingelogd als: .

Sign out

Log in mislukt

Er is iets fout gegaan. We hebben uw aanvraag niet ontvangen. Probeer uw aanvraag opnieuw in te dienen of neem rechtstreeks contact met ons op.. U bent niet ingelogd.

Sitemap

Navigatie breadcrumb

U bent hier: Onthaal > Bedrijf > Diensten