Ga naar home page
Aluminium maatwerk voor uw veiligheid
Onthaal > Oplossingen > Geveltoegang > Ruiten wassen
prod4
Mobile hangladder with gantry on a curved wall three

JOMY installaties om veilig de ramen op hoofte te reinigen.

Glazenwassers moeten elk deel van het binnen- en buitenglas met hun gereedschappen zoals wissers, waterstralen, chemische schoonmaakmiddelen,... kunnen bereiken en dit op een veilige manier. Een gewone ladder is vaak niet het juiste hulpmiddel bij hogere gebouwen omwille van de valrisico's. JOMY biedt een brede waaier van op maat gemaakte mobiele oplossingen aan voor toegang tot grote en kleine ramen, zodat ze op een veilige en comfortabele manier kunnen worden gereinigd.

JOMY mobiele gevelonderhoudsinstallaties helpen bij het ramen wassen.

Glas wordt vooral in moderne architectuur toegepast voor esthetische redenen, om te genieten van natuurlijk licht in gebouwen en natuurlijk ook om een mooi panorama te verschaffen aan de personen in het gebouw. Jammer genoeg wordt glas snel vuil en moet het zowel binnen als buiten worden schoongemaakt. De ramenwassers, met hun ruitenwissers, waterjets en schoonmaakproducten moeten  veilige toegang hebben tot het desbetreffende gebouw. Een gewone ladder is hiervoor niet voldoende, want er is namelijk een hoog val - risico aan verbonden en zijn beperkt in hoogte bereik.

Jomy stelt een volledig gamma voor van producten die oplossing bieden om zelfs de meest complex glasstructuren te bereiken. De JOMY ingenieurs werken graag met u samen om de juiste oplossing en vooral de veiligste oplossing te zoeken en uit te werken.

JOMY specializes in a wide range of products including stairs, specialty ladders, walkways, stepladders, custom constructions and other safety accessories. All products are produced from anodized light weight aluminum.

Mobile hangladder with gantry on a curved wall one

JOMY| Aluminium constructies op maat voor uw veiligheid

JOMY| Aluminium constructies op maat voor uw veiligheid

JOMY| Aluminium constructies op maat voor uw veiligheid

JOMY| Aluminium constructies op maat voor uw veiligheid

Wijzig taal en regio

Kies uw taal:
Please select your region:
Sélectionez votre région:
Kies uw regio:

Zoek op deze site

To be implemented test

Ga naar online winkel

To be implemented test

Log in

U bent niet ingelogd. U kan inloggen met uw Google account.

Sign in

U bent ingelogd

U bent ingelogd als: .

Sign out

Log in mislukt

Er is iets fout gegaan. We hebben uw aanvraag niet ontvangen. Probeer uw aanvraag opnieuw in te dienen of neem rechtstreeks contact met ons op.. U bent niet ingelogd.

Sitemap

Navigatie breadcrumb

U bent hier: Onthaal > Oplossingen > Geveltoegang > Ruiten wassen